logo


Ip settings van ip power 9223K-D

Ip settings van ip power 9223K-D

Met het programma "Ipedit" die op de meegeleverde cd-rom staat, kan je zoeken achter het verkregen ip-adres van uw ippower toestel. Je kan dan het ip-adres van de ippower instellen zoals je zelf verkiest, zo kan je deze vlug terug vinden in uw netwerk. Inloggen doe je met gebruikersnaam "admin" en als paswoord "12345678".

ippower ip-settings

Na Ipedit opgestart te hebben scant deze naar een ippower toestel en zie je dit venster verschijnen.

ippower ip-settings

Je kan nu de ip-power netwerkinstellingen aanpassen, geef de device een naam, bij gateway vul je het ip-adres van uw internet router in. Vul nu bij "ip adress" het gewenst ip-adres in dat je de ip-power wil geven, kies een ip-adres in de zelfde ip-range van uw internet router. Indien je bij "http port" poort 80 invult zal het ip-power device alleen binnen uw netwerk bereikbaar zijn. Als uw internet provider dit ondersteund kan je de poort forwarden in de router, indien je een hogere poort moet nemen kun je poort 8080 forwarden.

ippower ip-settings

Hier zie je als voorbeeld dat het ip-adres is aangepast, ook de poort staat op 8080 voor te forwarden in de router. Als je nu via dyndns.org een account aanmaakt kun je via het internet de ip-power schakelen. Klik op "submit"

ippower ip-settings

Als je nu inlogt op de webinterface van ip-power en klikt op "system configuration" kun je de instellingen zien, hier is poort 80 terug ingesteld. Je kan ook de ip-power als dhcp-client instellen maar dan krijgt de device automatisch een ip-adres toegewezen.

ippower ip-settings

Als je een account hebt aangemaakt bij dyndns.org, klik je op "ddns" bij "your domain" kies een naam zoals hierboven. Ip-power kan dan via internet aangesproken worden als http://voorbeeld.dyndns.org:8080. Die :8080 verwijst naar de poort die geforward staat in uw router en ip-power device.

ippower ip-settings

Klik op "save", indien je het ip-power device alleen wilt aanspreken op uw eigen netwerk hoef je deze instellingen niet te doen.

Top