logo


Ubiquiti Unifi access point configuratie

Ubiquiti Unifi access point configuratie

Ubiquiti Unifi ap ac pro


Model: UAP-AC-PRO

Afmetingen Plaats 2.4 GHz. speed 5 GHz. speeed POE mode Aantal poorten
Ø 196.7 x 35mm Indoor/outdoor 450 Mbps 1300 Mbps 802.3af PoE/802.3at PoE+ 2 RJ45


Prachtig access-point dat wordt aangestuurt door een controller, de controller kan zowel op een windows en linux machine worden geinstalleerd. Maar er bestaat ook de Ubiquiti Cloud Key, in dit voorbeeld maak ik daar gebruik van om een Unifi access point te configureren.

De Unifi Cloud Key

De Unifi Cloud Key nader beschreven

De UniFi Cloud Key is een geintegreerde computer en software controller. Het heeft een quad-core processor met 1 GB RAM.
Met de nieuwste versie van de UniFi Cloud Key is volledig in staat om tientallen Unifi apparaten te configureren. Het vervangt een speciale server of computer waardoor de UniFi Cloud Key een ultra zuinige oplossing is en neemt bijna geen plaats in.
Hybride Cloud Technology De Ubiquiti hybride cloud configuratie biedt een beveiligde prive-SSO (Single Sign-On) om toegang te krijgen tot al uw UniFi implementaties van overal in de wereld.
Met de Ubiquiti hybride Cloud is het inschakelen van een derde partij hosted cloud service niet nodig, dus al je persoonlijke gegevens en netwerk informatie blijft lokaal en veilig, zoals het moet zijn. Voeg alles toe, stel in, configureer, monitor en beheer UniFi-apparaten en dat allemaal vanuit een centraal controleplan. Gemakkelijk bereikbaar via een standaard webbrowser, de UniFi Cloud Key is een krachtige oplossing voor het beheer van uw UniFi-netwerken over de hele wereld.

Top