logo


Senao ECB-3220 firmware upgrade

Om het accesspoint te updaten verbind je het toestel en uw pc met een rechte ftp-kabel. Voer NOOIT een firmware update uit als je draadloos bent verbonden, je verliest uw verbinding en het accesspoint zal niet meer reageren.

Om de laatste firmware te instaleren moet je bij de tcp/ip-instellingen van uw netwerkkaart een vast ip-adres toekennen. Zoals je kunt zien is dit 192.168.1.10 met subnetmasker 255.255.255.0. Via uw internet browser kun je het accesspoint benaderen met het volgende ip-adres 192.168.1.254, Opgepast !!! dit kan verschillen volgens de firmware en/of de functie van uw accesspoint.

Klik op "management"

Klik op "upgrade firmware" nu kun je je vroegere configuratie bewaren door "keep last settings..." aan te vinken, of "resetten naar "default".

Blader naar de firmware die moet geladen worden.

Klik op "upload"

Opgelet! Koppel nooit, NOOIT, het apparaat los tijdens de firmware-update. Schakel ook nooit het toestel uit, dit kan resulteren dat de firmware upgrade faalt en dat het toestel niet meer gaat reageren.

Het lijkt alsof de firmware update vastloopt maar heb wat geduld, na een tijd verschijnt deze afbeelding (links) op uw scherm. Er kan verandering zijn in het ip-adres, 192.168.1.1 is nu het default ip-adres.

Top